Heb je opmerkingen over mijn website? Of heb je ideetjes i.v.m. mijn website? Laat gerust een berichtje achter op deze pagina. 

Als we onlangs nog een date hebben gehad, mag je hier ook altijd een berichtje laten. 

Ik kijk er naar uit!

Liefs

Caro

Reactie plaatsen

Reacties

J en P
3 maanden geleden

Heerlijk trio gehad enkele maanden geleden. Ik ben niet lesbisch, maar nooit had ik zo een intens orgasme met een vrouw als met Caro. 😋

Koen
7 maanden geleden

Ik volg haar al een tijdje via OnlyFans en heb gisteren voor de 1e x een date met haar gehad. Wat een fantastische ervaring! Ontspannen, ongedwongen, geen klokkijken. Voor de 1e date had ik een half uurtje gepland, maar dat is voorbij gevlogen. Volgende date wordt zeker een uurtje, misschien wel langer. En de korting die je krijgt als fan is een leuk extra'tje. Tipje: ze wordt heel graag gebeft! Caro...een onvergetelijke ervaring! Tot snel.

Stefaan
9 maanden geleden

Na een tijdje nog eens langs geweest bij Caro want enkel genieten van haar OnlyFans is zeker niet genoeg! Nadat ze me weer lekker heeft afgezogen en ik haar zalig heb geneukt, mocht ik mijn warm zaad op haar borsten spuiten, zalig!

J &P
een jaar geleden

Vandaag een heerlijk trio gehad met Caro. In 1 woord: top! Dank je wel!

Mon
een jaar geleden

Vanmiddag bij Caro geweest. Een uiterst vriendelijke en vooral hete vrouw.
Omdat het de eerste keer was had ik maar een half uurtje genomen. We hebben ons geen moment verveeld. Het was een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar.

françois
een jaar geleden

eerste keer langs geweest mooie en sexi vrouw ,kom zeker nog terug

Angelo
een jaar geleden

Je zijt ongeloflijk mooi en ongeloflijk sex

André
een jaar geleden

Na lang zoeken naar een leuke vrouw. Ben ik vandaag de eerste keer bij haar geweest. De zenuwen gierden door mijn lichaam toen ik op de bel drukte. Het werd nog erger toen de deur open ging. Maar door haar lieve en open ontvangst voelde het wel goed. Eenmaal boven merkte ze mijn zenuwen. Door haar zo lieve karakter en openheid nam ze mijn grootste zenuwen al weg. Het begon lekker en de laatste zenuwen verdwenen ook. Hoe en wat blijft ons geheimpje. Maar kan alleen maar zeggen dat ze echt een geweldige vrouw is. Top karakter, openheid, groot respect en gevoel tonend, gemoedelijk en zeker niet opdringerig. Ze weet ook precies wat ze doet om de man te laten genieten. Ondertussen geniet ze net zo hard als jezelf. Haar lichaam is lekker zacht. Ook durft ze je uit te dagen. Wat ik juist lekker en geil vindt.

Na alles wat ik vandaag met haar beleeft heb. Voelde het voor mij als mijn eigen vriendin of vrouw. Het was gewoon extreem lekker en geil. Zodra ik weer een keer tijd heb, wil ik graag weer met haar genieten. Hoop dat we het dan nog lekkerder en geiler kunnen maken als vandaag

Stefaan
een jaar geleden

Ondertussen al een paar keer langs geweest bij haar. Altijd weer een zalige date met een heerlijk hoogtepunt. Nu ze ook haar lichaam en kunstjes deelt met haar volgers op OnlyFans kan ik ook dagelijks online van haar genieten...mmmm!

danny
een jaar geleden

Was weer ff geleden, maar wat was het weer leuk, geil en "hot". Nog steeds dezelfde toffe vrouw die je graag een lekker uurtje bezorgt. En tegelijkkertijd zorgt voor een leuke babbel tussenin. Blijft mijn vast stekje hoor.